Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (3.07 secunde)
In varsta de 44 de ani, Rachida Dati este poreclita adesea "Rachida Barbie", pentru ca are dificultati in a intelege chestiunile politice complicate, precizeaza cotidianul britanic. "Nimeni nu se astepta insa la extraordinara greseala pe care a facut-o duminica la postul de radio Europe 1", adauga publicatia.
AmosNews.ro :De la vopsit oua, la vopsit partide (Autor : ... Elena Udrea, brava amazoana politica a regimului, nu s-a pus in fruntea ostii de candidati, nefiind, probabil, de nasucul dumneaei fin o asemenea corvoada.
Schiopu si Constitutia Acum aproape treizeci de ani, cand am ajuns prima data pe mana unui croitor, sa iti faci consum "de comanda" era o mare isprava.
Complexul hotelier "Perla” din statiunea Mamaia a fost sambata, 19 februarie a.c., gazda festivitatii de premiere a celei de a XXXI-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX. Evenimentul a fost precedat de o apreciata prezentare de moda, desfasurata in holul hotelului "Perla”.
Articole vestimentare, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, toate fac parte din ofertele firmelor participante la cea de-a patra editie a expozitiei cu vanzare CONTEX 2007 ce se desfasoara in perioada 6-10 martie 2007.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Retailerul suedez de fashion Hennes & Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ieri ca inaugureaza pe 3 mai magazinul de la Craiova, care va fi deschis in incinta Electroputere Parc. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 1.605 metri patrati.
eleganta, romantism, culoare, moda si, mai presus, acel imperativ bucura-te de viata!
Cu reputatia unui hotspot, boutique-ul de lux Consacre a inaugurat noua locatie, situata in Dorobanti, printr-un cocktail exclusivist in prezenta invitatilor: vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. ... Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise! Ramona Badescu a fost si anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo.
Pe data de 5 ianuarie, a plecat intr-o calatorie de afaceri in Italia, unde timp de 20 de zile se va ocupa de selectia colectiilor pentru noul sezon.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Uitam de crize, galcevi si alte marafeturi! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior. Anul acesta implinim 23 de primaveri de la infiintare. ... Luni, 22 aprilie, in miez de Prier, pe-nserate, la orele 19.30.
Uitam de crize, galcevi si alte marafeturi! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior. Anul acesta implinim 23 de primaveri de la infiintare. ... Luni, 22 aprilie, in miez de Prier, pe-nserate, la orele 19.30.
Teatrul Excelsior din Capitala a sarbatorit luni, 22 aprilie, 23 de primaveri de la infiintare. Printi, printese, coborati din basme, rochii din matasuri fosnitoare, domnite imbujorate, magicieni si regi, ba chiar si zmei, balauri si caluti vorbitori au insufletit atmosfera din strada Academiei nr.28.
"Joie de vivre"- acesta este conceptul in jurul caruia a fost construit primul eveniment aniversar Etiquette Magazine, ce a avut loc joi, 23 mai.
Cantareata de 18 ani Francesca Lucarelli a avut parte de cateva zile incarcate. S-a pregatit temeinic pentru balul de absolvire, caci a terminat cu brio International School of Bucharest, urmand ca din toamna sa mearga la o Facultate de profil, cel mai probabil la Universitatea Romano-Americana.
google-analytics.com